Síla (nejen) dětských záměrů … 🥰

Na podzim začala Andrejka soutěžit v Disco dance, což jí skvěle sedí. Jen jí trochu omezovaly brejličky. Když se zpotila, měla občas puchýřky v místě, kde se brejličky dotýkají strany nosu. Stalo se i, že jí při rychlejším pohybu spadly úplně. Zkusily jsme gumičku, která se připevní na nožičky brýlí, ale nebylo to ono.

Andrejka sama přišla s tím, že chce zkusit na závody a soustředění nosit čočky. Zeptala jsem se na to v optice, tam jsem dostala vysvětlení, že u dětí je nejprve potřeba jít k oční lékařce. Ta rozhodne, jestli už jsou na to Andrejky oči připravené.  

Podzimní ani zimní termín nám kvůli covidu nevyšel. Objednací lhůty jsou vždy 2-3 měsíce. Další termín jsme dostaly na konec března. Paní doktorka vše schválila. To, že se vše stihne do první jarní soutěže, jsem ani nečekala. Nechávala jsem tomu volný průběh…

Nicméně jsem si pak zpětně vzpomněla, že je to vlastně hlavně Andrejky záměr. Klaplo jí to tedy náramně. Moc doporučujeme optiku dak Potěšilová a ze srdce děkujeme za krásný a laskavý přístup. Andrejka si vše vyzkoušela, čočky si zatím nechala a nasála všechny potřebné informace.

Hned odpoledne jsme jely na generálku. Z generálky do školy na Andersena, kam jsme sice přijely o hodinu později, ale nevadilo to. Pro Andrejku bylo důležité, že tam byla. Sangvinik prostě musí být všude.😃 Čočky si zvládla vyndat a celou akci si užila.

Ráno jsem jí vyzvedávala o hodinu dříve. Ještě jsme řešily úpravy na kostýmu, krepovaly vlasy … a už měly být dávno na cestě. Nicméně Andrejka počítala s tím, že si čočky rozhodně bere. Já s tím moc nepočítala, když jsme měly tak málo času a ona si nandání čoček zkoušela zatím jen jednou. K mému velmi milému překvapení si je nandala během chvilky a zvládla to parádně. ❤️

Zatím je má na zkoušku. Uvidíme, jak se vše bude odvíjet. Po měsíci nás čeká kontrola v optice a po půl roce u oční lékařky. Moc Andrejce přeji, ať se vše odvíjí k její spokojenosti.

A ještě něco chci dodat. Cítím ohromnou vděčnost za to, jak skvělé mám děti. Než jsme v sobotu ráno vyrazily na soutěž, Adélka nám připravila sváču. Ten samý den nám večer připravila večeři. Přijely jsme domů po třetí hodině, Andrejka usnula už po cestě domů, já padla hned po příjezdu do postele a do večera byla off. Moje tělo nebylo schopné fungovat. Děkuju za to, že si to můžu dopřát. A Adélce moc děkuju za pomoc. 🙏

PS: …a Andrejky vítězství s jejím klubem a jejich krásnou produkcí Peter Pan‘s story bylo pro Andrejku obrovskou radostí. To bylo taky jedno z jejích přání. Vyhrát první místo. Juchůůů 😉 Moc gratulujeme 🥳

Ať žijí vědomé záměry, které nám dělají život šťastnější a krásnější

S úctou P.S.  

Petra Slámová
Miluje osobní rozvoj. Inspiruje ostatní, jak se napojit na svou intuici, jak si hýčkat své zdraví přírodní cestou, jak pozvat do svého života více hravosti, lehkosti a zázraků, jak s nadhledem propojovat souvislosti života, jak si harmonizovat své čakry anebo natečkovat svou jedinečnou mandalu, která vás zbaví starostí a naplní radostí.

Stáhněte si e-book zDARma

Energie zázraků 

3 inspirující příběhy, které vám dodají více nadhledu a životní lehkosti. 

Možná jste právě teď v situaci, kdy:

» vám v životě některé věci nevychází tak, jak si přejete.

» jste zaseknutí na místě a nevíte jak dál.

» se vám hodí KOUZELNÝ PROUTEK či prsten od ARABELY, pro usnadnění starostí.

Proto jsou zde 3 inspirující příběhy z mého života, které vám změní pohled na běžnou realitu.

A dají návod, jak se na energii zázraků také naladit. ♥

Lucka Regenermelová
Ebook doporučuji každému, kdo se chce opět napojit sám na sebe a být v kontaktu vědomě více s přírodou. Ukazuje, jak fungují vesmírné zákony a jak vidět dané souvislosti. Ebook vás zastaví a uvědomíte si, že je potřeba být častěji teď a tady.
Lucka Regenermelováwww.luckaregi.cz
Komentáře